Business Week Europa is aangepast

Tijdens de Business Week Europa van 29 tot en met 31 maart, ligt de focus op de thema's duurzame voeding, water & afvalverwerking en mobiliteit. De huidige situatie in Europa heeft zijn weerslag op veel Nederlandse ondernemers. Hierdoor hebben wij besloten de Business Week Europa in de huidige vorm niet door te laten gaan. De aangemelde deelnemers ontvangen persoonlijk bericht.

Business week Europe

Er is volop animo voor de 1-op-1 gesprekken, maar minder voor onze plenaire en break-outsessies. Daarom hebben wij in overeenstemming met alle betrokken partijen besloten de plenaire sessies, break-outsessies en fysieke borrel te annuleren.

Wel kunt u zich nog aanmelden voor digitale 1-op-1 gesprekken met onze adviseurs of collega ondernemers.

Deelnemende landen: Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken, Noorwegen, Finland en Zweden.

Aanmelden 1-op-1 gesprekken

Graag helpen wij u op weg met uw internationale ambities. Ook bieden wij u de mogelijkheid in contact te komen met collega ondernemers.

Plan uw digitale 1-op-1 gesprekken

Tip: gratis e-learnings Zakendoen in Europese landen

Wilt u landspecifieke kennis en vaardigheden opdoen? Onze praktische en korte, gratis e-learningmodules helpen u op weg. U vindt ze op het online cursusplatform van de International Business Academy. Bekijk de e-learnings.

Meer weten?

Volg ons op Twitter en via de wekelijkse RVO-nieuwsbrief.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met het organiserende team van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Philippe Evers
Business Development Coach
E: Philippe.evers@rvo.nl

Organisatie

RVO organiseert dit evenement in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken, in samenwerking met het economisch buitenlandnetwerk; de Nederlandse ambassades en consulaten en de Netherlands Business Support Offices (NBSO) gevestigd in de diverse deelnemende landen te weten: Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Italië, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland. Vanuit Nederland zijn de regionale partnerorganisaties van Trade & Innovate NL betrokken bij de organisatie.

Mogelijk gemaakt door Trade and Innovate NL

Trade and Innovate NL is een landelijk netwerk van publieke organisaties dat Nederlandse ondernemers verbindt, met elkaar en met opdrachtgevers uit het buitenland. Samen bundelen we de krachten van publieke organisaties om ondernemers beter te ondersteunen op internationale markten.

Trade and Innovate NL organiseert evenementen, vooral gericht op en in Azië, Noord-Amerika en Europa. Een van de focusthema's daarbij is Smart Cities.