Business Week Nabije Markten - Save the Date

Midden in de coronacrisis zorgen topsprekers uit het bedrijfsleven, de wetenschap en overheid op 17 en 18 november voor een unieke online Business Week. Daarin staat zakendoen met onze buurlanden Duitsland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk centraal. In het bijzonder zakendoen in de sectoren energie, digitale landbouw, smart industrie en mobiliteit.

Nabije markten 2020

De focus in dit gratis digitale evenement ligt op de toekomst. Waar liggen kansen? En wat kunt u als ondernemer doen om internationaal succes te behalen, ondanks de geldende beperkingen en uitdagingen?

Inspiratie en diepgang

Met een breed programma zorgen we op 17 en 18 november voor de nodige inspiratie en diepgang. Met bijdragen van Carlo van de Weijer (Director Smart Mobility bij TU Eindhoven), Bernice Notenboom (journaliste en beroepsavonturier), Tjerk Opmeer (directeur Internationale Programma's bij RVO) en experts van de verschillende ambassades. Zij geven inzicht in de toekomst van de 4 thema's in de ons omringende landen.

Sectoren en landen

Tijdens de Business Week Nabije Markten informeren diverse ervaringsdeskundigen u over hun sectorkennis bij het zakendoen in Duitsland, België, Frankrijk en het VK. Uiteraard richten we ons ook op het ondernemen in tijden van corona. 

Laatste week van oktober kunt u zich digitaal inschrijven

Bent u internationaal actief in (een van) deze landen én bent u actief in de sectoren energie, digitale landbouw, smart industrie en mobiliteit? Of onderneemt u nog niet internationaal, maar heeft u wel plannen om te internationaliseren? Bent u een ondernemer met lef, die blijft ondernemen ondanks de huidige beperkingen en uitdagingen? Reserveer onderstaande dagdelen dan alvast in uw agenda! In de laatste week van oktober kunt u zich digitaal inschrijven voor dit online evenement.

Lees verder onder afbeelding

Nabije markten 2020

Programma

17 november openingsessie Alle sectoren
17 november middagsessie Energie(transitie)
17 november avondsessie Smart Industrie
18 november ochtendsessie Digitale landbouw
18 november middagsessie Mobiliteit


Zorgt u voor lef om te (blijven) ondernemen? Dan voorzien wij u van inspiratie, betrouwbare informatie en nuttige contacten!