Business Week Nabije Markten: schrijf nu in!

Te midden van de corona-pandemie zorgen topsprekers uit het bedrijfsleven, de wetenschap en overheid op 17 en 18 november voor een unieke online Business Week. Daarin staat zakendoen met onze (bijna) buurlanden Duitsland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk centraal. In het bijzonder binnen de sectoren energie, digitale landbouw, smart industry en mobiliteit.

De focus in dit digitale evenement ligt op de toekomst. Waar liggen kansen? En wat kunt u als ondernemer doen om internationaal succes te behalen, ondanks de geldende beperkingen en uitdagingen?

Business week nabije markten

Inspiratie en diepgang

Met een breed programma zorgen we op 17 en 18 november voor de nodige inspiratie en diepgang. Tijdens de Business Week Nabije Markten informeren diverse ervaringsdeskundigen u over hun sectorkennis bij het zakendoen in Duitsland, België, Frankrijk en het VK. Uiteraard richten we ons ook op het ondernemen ten tijde van de coronamaatregelen.

Redenen om u in te schrijven

De Business Week Nabije Markten is voor u de:

  • efficiënte manier om te leren waar de grootste kansen liggen binnen uw sector;
  • kans om vragen te stellen aan dé leidende sectorexperts en de Nederlandse overheid in onze buurlanden;
  • constructieve heroriëntatie op uw sector bij onze belangrijkste handelspartners, waarmee  u pragmatische, landspecifieke perspectieven ontdekt;
  • mogelijkheid om digitaal te netwerken met mede-ondernemers, de Nederlandse overheid in onze buurlanden en leidende sectorexperts.

Sectorspecifiek programma

Op dinsdag 17 november heten we u van 13:00 tot 14:00 uur virtueel welkom met een plenaire sessie. Daarin gaat uw virtuele host Tom Jessen in op de kansen die onze buurlanden bieden. Dit doet hij samen met zijn tafelgasten Tjerk Opmeer (RVO), Berenice Notenboom (journaliste en beroepsavonturier) en Kitty Verdel (Pattern Solutions). Ook de vertegenwoordigers op de Nederlandse ambassade in Londen, Brussel, Berlijn en Parijs sluiten aan bij deze sessie.

Programma

Datum Tijd Sector
17 november - openingssessie 13:00 – 14:00 uur Alle sectoren
17 november - middagsessie 15:00 – 17:00 uur Energie(transitie)
17 november - avondsessie 19:00 – 21:00 uur Smart Industry
18 november - ochtendsessie 10:00 – 12:00 uur Digitale Landbouw
18 november - middagsessie 13:00 – 16:00 uur Mobiliteit

Schrijft u zich in?

Bent u internationaal actief in (een van) onze buurlanden én bent u actief in de sectoren energie, digitale landbouw, smart industry of mobiliteit? Of onderneemt u nog niet internationaal, maar heeft u wel plannen om te internationaliseren? Bent u een ondernemer met lef, die blijft ondernemen ondanks de huidige beperkingen en uitdagingen? Schrijf u dan nu in voor de gehele digitale event óf voor (sector)specifieke onderdelen uit het programma!

Zorgt u voor lef om internationaal te (blijven) ondernemen? Dan voorzien wij u van inspiratie, betrouwbare informatie en nuttige contacten!

Mogelijk gemaakt door Trade & Innovate NL

Trade & Innovate NL is een landelijk netwerk van publieke organisaties dat Nederlandse ondernemers verbindt, met elkaar en met opdrachtgevers uit het buitenland. Samen bundelen we de krachten van publieke organisaties om ondernemers beter te ondersteunen op internationale markten.

Trade & Innovate NL organiseert evenementen, vooral gericht op en in Azië, Noord-Amerika en Europa. Een van de focusthema's daarbij is Smart Cities.

Lees meer op de website van Trade & Innovate NL