Virtuele missie Zuidoost-Azië met minister Sigrid Kaag

Wilt u zakendoen in Indonesië, Maleisië, Singapore, Thailand of Vietnam? Of wilt u in deze dynamische regio uw contacten uitbreiden? Neem dan van 12 oktober tot en met 11 december deel aan deze unieke online handelsreis.

Handelsmissie

Wilt u zakendoen in Indonesië, Maleisië, Singapore, Thailand of Vietnam? Of wilt u in deze dynamische regio uw contacten uitbreiden? Neem dan van 12 oktober tot en met 11 december deel aan deze unieke online handelsreis.

De 5 snelgroeiende economieën van de Associatie van Zuidoost-Aziatische Naties (ASEAN) bieden veel kansen, ook in digitale tijden. Deze missie is gefocust op kansrijke sectoren voor Nederlandse ondernemers en kennisinstellingen die actief zijn in:
1.    Agrifood & technologie;
2.    Waterbeheer en technologie;
3.    Afvalbeheer en circulair ontwerp.

Medio december komt de gezondheidssector aan bod met kansen in Thailand, Maleisië en Indonesië. Daarvoor kunt u zich later aanmelden.

Virtueel, dus niet vliegen

Deze rondreis brengt u, zonder vliegbewegingen, in een aantal weken naar Indonesië, Maleisië, Singapore, Thailand en Vietnam.

•    Verbreed uw kennis en netwerk.
•    Verken (verdere) mogelijkheden voor uw bedrijf en/of instelling in de regio.
•    Neem via het interactieve b2match-platform deel aan webinars, regionale beurzen en individuele matchmaking (op basis van uw bedrijfsprofiel).

Parallel aan de handelsmissie spreken leden van het Nederlandse kabinet met hun Aziatische collega’s om uw pad op deze markten te effenen.

Lees meer over zakelijke kansen in de ASEAN-regio

Dutch Connection

Het motto van deze missie is: “Dutch Connection in Southeast Asia”. Met onze unieke manier van samenwerken tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheid, willen we ook graag integraal kijken, kennis delen en ons verbinden met deze regio.

Meer informatie over deze missie, het programma en de kansen voor genoemde sectoren vindt u op onze website.

Aanmelden:
Kan tot en met donderdag 8 oktober. Meld u aan voor de virtuele missie Zuidoost Azië.

Kosten:         
Deelname aan de digitale missie bedraagt € 250 per Nederlandse organisatie, met een maximum van 2 deelnemers per organisatie. Elke 3e en volgende deelnemer van dezelfde organisatie betaalt € 125.

Kosten voor de georganiseerde matchmaking:         

Kost € 250 per land extra (bovenop het bedrag voor deelname aan de missie). U krijgt daarvoor 5 afspraken per land. U kunt in maximaal 2 landen georganiseerde matchmaking krijgen.

Alle deelnemers aan de missie kunnen ook zelf afspraken maken voor matchmaking, via het virtuele b2match-platform. Deze zogenaamde ‘vrije matchmaking’ is bij de deelnemersprijs inbegrepen en hiervoor geldt geen deadline voor aanmelding.

RVO vindt het belangrijk dat deelnemende bedrijven binnen de genoemde structuur en thematische focus van het programma vallen. Registratie betekent dus niet automatisch deelname aan deze missie.

Contact        

Heeft u nog vragen over deze virtuele missie? Neem dan contact op met Sandra Pompe, RVO
E: sandra.pompe@rvo.nl of T: 06 -11525837.

MEER INFORMATIE

AANMELDEN