Mexico: Deelname Nederland paviljoen Expo AgroAlimentaria Guanajuato nog mogelijk

Van dinsdag 8 tot en met vrijdag 11 november vindt in Irapuato alweer de 27e editie van de Expo AgroAlimentaria Guanajuato plaats. Na het succes van de editie in 2021 is de beurs inmiddels geheel uitverkocht. Deelname aan het Nederland paviljoen is nog wel mogelijk in de gedeelde stand.

Expo AgroAlimentaria Guanajuato
Expo AgroAlimentaria Guanajuato is al jarenlang een begrip in de Mexicaanse land- en tuinbouw sector. De beurs met zowel een binnen als buitengedeelte heeft een totale oppervlakte van meer dan 62 hectare.

De ongeveer 800 exposanten en meer dan 120.000 bezoekers maken de beurs een zeer aantrekkelijk evenement om met potentiële klanten in contact te komen. De organisatie kondigde enkele weken geleden aan dat de beursvloer inmiddels volledig is uitverkocht.

Nederland paviljoen en gedeelde stand
Ook dit jaar coördineert het landbouwteam van de Nederlandse ambassade in Mexico een Nederland paviljoen. Het paviljoen bestaat in totaal uit 12 plekken. Individuele stands voor Nederlandse bedrijven zijn inmiddels niet meer beschikbaar, maar een deel van het paviljoen bestaat uit een gedeelde stand. Deze gedeelde stand wordt dit jaar gecoördineerd door Holland House Mexico en er is nog ruimte beschikbaar voor geïnteresseerde Nederlandse bedrijven.

Bent u geïnteresseerd?
Neem voor meer informatie over de gedeelde stand contact op met Frank Hoogendoorn van het landbouwteam van de Nederlandse ambassade in Mexico (MEX-LNV@minbuza.nl) of met Nayeli Herrera van Holland House Mexico: nayeli@hollandhousemexico.com

Beeld: LAN Mexico