Business Week Taiwan en Zuid-Korea

Ontdek nieuwe zakelijke kansen in Taiwan of Zuid-Korea! Doe mee aan de online Business Week Taiwan & Zuid-Korea van dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 maart. De focus ligt op de sectoren smart cities, land- en tuinbouw, hightech, architectuur en water. Meld u nu aan.

Business week Taiwan en Zuid-Korea

Topsprekers uit het bedrijfsleven, de wetenschap en de overheid zorgen voor een unieke online ervaring, ook in deze uitdagende tijd. U krijgt antwoord op vragen als:

 • Hoe staat de economie ervoor in beide markten?
 • Wat zijn de uitdagingen en hoe kunt u hier het beste mee omgaan?
 • Waar liggen de kansen?
 • Hoe gaat u om met culturele verschillen?
 • En hoe bouwt u aan duurzame relaties?

Sterke economie, ondanks coronacrisis

Mede door een sterk groeiende hightechsector toonde de economie van Zuid-Korea slechts 1% krimp in 2020. Taiwan noteerde zelfs een economische groei van 2,5%, ongekend in deze tijd. Deze markten bieden dan ook volop mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers.

Focus op kansrijke sectoren

Zakendoen in Taiwan en Zuid-Korea staat centraal in deze Business Week. We gaan specifiek in op kansen in de volgende sectoren:

 • Land- en tuinbouw: kansen voor kassenbouw, klimaatbeheersing, biologisch beheer, zaden, logistiek, post-harvest management en cold chain logistiek voor groente. In het bijzonder aandacht voor hightech groenteproductie voor export (Zuid-Korea) en cold chain logistiek (Taiwan).
 • Smart cities: kansen voor slimme technologieën, smart healthcare, smart mobility, duurzaam bouwen en nieuwe energie.
 • Hightech: kansen voor semiconductors, photonics en toekomstige toepassingen daarvan (sensors, automotive en biomedisch). Ook liggen er kansen in het productieproces en de supply chains van deze technologieën.
 • Architectuur: presentatie sectorstudie over zakelijke kansen voor architectuur en urban design.
 • Water: presentatie sectorstudie over kansen in Taiwan voor watermanagement en nature based solutions voor uitdagingen door klimaatverandering.

Waarom meedoen?

Dit event mag u niet missen. Tijdens de Business Week Taiwan & Zuid-Korea kunt u:

 • op een efficiënte manier ontdekken waar reële kansen liggen voor uw bedrijf en sector;
 • actuele kennis opdoen over specifieke sectoren, aan de hand van nieuwe marktstudies en presentaties;
 • digitaal netwerken met collega-ondernemers en direct in gesprek gaan met lokale experts van de Nederlandse overheid in Taiwan en Zuid-Korea;
 • ontdekken wat de Nederlandse overheid en partnerorganisaties voor u kunnen betekenen.

Doe inspiratie op voor nieuwe ondernemersplannen. Wij helpen u verder met actuele informatie en brengen u graag in contact met relevante partijen.

Programma

Bekijk het complete programma van de Business Week op het online platform van B2match. Kies de onderdelen die u wilt volgen en kom in contact met betrokken experts en collega-ondernemers.

Bij de aanmelding voor dit evenement kunt u ook een aanvraag doen voor het onderdeel 1-op-1-gesprekken op vrijdag 5 maart. In die gesprekken kunt u direct al uw vragen stellen aan experts van het buitenlandnetwerk, RVO en onze partners van Trade en Innovate NL.

Deelname en kosten

Meld u nu aan voor de Business Week Taiwan en Zuid-Korea. De uiterste aanmelddatum is 5 maart 2021. Deelname is gratis.

Wilt u ook 1-op-1-gesprekken voeren op vrijdag 5 maart? Dat kunt aanvragen tijdens uw registratie voor het evenement. Een aanvraag voor een 1-op-1-gesprek betekent niet automatisch dat de afspraak definitief is.

Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsbericht.
Op het B2match platform vindt u verdere informatie over deze Business Week.

Wij ontmoeten u graag online tijdens de Business Week Taiwan & Zuid-Korea.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Stuur ons een mail.
E: bw@rvo.nl

Organisatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert de Business Week in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Seoul (Zuid-Korea), het Netherlands Office Taipei (Taiwan)en partners van het netwerk Trade & Innovate NL.

Mogelijk gemaakt door Trade & Innovate NL

Trade & Innovate NL is een landelijk netwerk van publieke organisaties dat Nederlandse ondernemers verbindt, met elkaar en met opdrachtgevers uit het buitenland. Samen bundelen we de krachten van publieke organisaties om ondernemers beter te ondersteunen op internationale markten.

Trade & Innovate NL organiseert evenementen, vooral gericht op en in Azië, Noord-Amerika en Europa. Een van de focusthema's daarbij is Smart Cities.\

ees meer op de website van Trade & Innovate NL