17 maart Foodexpo, Herning (Denemarken)

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie MCH Messecenter Herning

Vardevej 1

7400 Herning

Denemarken

Foodexpo is, volgens de organisatoren, de grootste levensmiddelenvakbeurs in Scandinavië en een professionele ontmoetingsplaats voor zowel bezoekers als exposanten. Deze beurs wordt om het jaar, in de even jaren, gehouden in MCH Messecenter Herning. Foodexpo wordt georganiseerd in samenwerking met 13 brancheverenigingen binnen onder andere foodservice, hotel, restaurant en retail, en bestaat sinds 2004.

Beeld: ©Foodexpo

Foodexpo is een professionele ontmoetingsplaats voor de voedingsindustrie en een goede gelegenheid om relaties te versterken en nieuwe relaties aan te gaan, uw producten te presenteren en nieuwe deals te sluiten.

Op Foodexpo 2022 bezochten meer dan 22.000 professionals uit de voedingsindustrie de meer dan 550 exposanten die deel uitmaakten van de beurs. Via deze link kunt u het verslag over deze beurs in 2022 lezen: Terugblik op de Foodexpo in Herning | Nieuwsbericht | Agroberichten Buitenland

Foodexpo 2022
Beeld: ©Renske Nijland
Beeld: ©Renske Nijland

Meer informatie over de beurs is te vinden op de website Foodexpo | The largest food fair in the North 

Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met de landbouwafdeling van de Nederlandse Ambassade te Kopenhagen (Voor de landen Denemarken, Noorwegen en Zweden), het emailadres is kop-lnv@minbuza.nl