06 september Speciality & Fine Food Fair (POSTPONED)

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Verenigd Koninkrijk, Londen

Olympia London

Op de Speciality & Fine Food Fair vindt u meer dan 700 ambachtelijke producenten van food & drink speciaalproducten. Verder zijn er discussiepanels, kookdemonstraties en kunnen bedrijven zich onderscheiden door deel te nemen aan de Fresh Dicovery Awards en Pitch! Live competitie. De beurs biedt een uitstekende mogelijkheid voor Nederlandse (start-up) producenten van speciaalproducten om hun producten te introduceren op de Britse markt.

UPDATE: vanwege de coronaviruscrisis zal de Speciality & Fine Food Fair dit jaar niet doorgaan. De volgende editie is op 6 en 7 september 2021.

Nederlands Paviljoen

De Nederlandse ambassade in Londen heeft de afgelopen 2 jaar met succes een Nederlands paviljoen georganiseerd op de Speciality & Fine Food Fair. Ook in 2020 zal er weer een paviljoen worden gerealiseerd. Mocht u interesse hebben in deelname aan het Nederlandse paviljoen, neem dan contact op met de landbouwafdeling van de ambassade in Londen.