11 januari Handelsmissie Verenigde Arabische Emiraten tijdens Abu Dhabi Sustainability Week

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten (VAE)

Deelname aan programma naast de beurs voor bedrijven uit de tuinbouwsector nog mogelijk (matchmaking en individueel programma bedrijfsbezoeken). Indien u hiervoor belangstelling heeft, kunt u contact opnemen met: riy-lnv@minbuza.nl (deelname bij aanmelding niet gegarandeerd).

Inschrijving voor deelname aan het Nederland paviljoen inmiddels gesloten.

Van 12 tot en met 16 januari vindt de handelsmissie naar de Abu Dhabi Sustainability Week (ADSW) in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) plaats. Tijdens de handelsmissie wordt een Nederland Paviljoen ingericht. Aanmelden voor deelname aan het paviljoen is niet meer mogelijk. Wel kunt u nog deelnemen aan het specifieke programma gericht op de tuinbouwsector dat als onderdeel van deze missie wordt georganiseerd.

Nederland Paviljoen

Nederland is prominent aanwezig met een paviljoen tijdens de ADSW. Dit is ook van belang in aanloop naar de Expo 2020 in Dubai. Hier neemt Nederland aan deel met de slogan 'Dutch Connection in the Gulf: Uniting Water, Energy, Food'. Deze expo gaat in oktober 2020 van start.

Het Nederland Paviljoen staat in de Smart Cities-hal van de beurs, vlakbij andere landenpaviljoens. Het paviljoen wordt ingericht als representatieve en open collectieve ruimte.

Inschrijving voor deelname aan het Nederland paviljoen tijdens de Abu Dhabi sustainability week is inmiddels gesloten. Een goed alternatief is echter deelname aan de GFIA in Abu Dhabi die plaats vindt op 9 en 10 maart in Abu Dhabi. De GFIA beursorganisatie organiseert zoals ieder jaar weer een eenvoudig Nederland paviljoen voor de Nederlandse tuinbouwsector. Voor meer informatie over GFIA zie hier.