23 november GFIA Abu Dhabi - VAE

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Verenigde Arabische Emiraten (VAE), Abu Dhabi National Exhibition Centre

De Global Forum for Innovations in Agriculture vindt plaats in Abu Dhabi, VAE. Prioriteitsthema voor GFIA is duurzame voedselproductie middels innovatie in landbouw. Er zal een Nederland Paviljoen georganiseerd worden, in samenwerking met de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen.

De regio MENA (Middle East & North Africa) kampt met snelle bevolkingstoename en behoefte aan lokale voedselproductie om afhankelijkheid van voedselimport te doen afnemen.

GFIA bestaat uit een conferentie en internationale handelsbeurs waar vorig jaar 120 landen aanwezig waren. De beurs biedt gelegenheid de handelsmarkt van het Midden-Oosten te verkennen/betreden. De focusthema's zullen zijn:

  • Date palm production
  • Livestock & animal production
  • Aquaculture
  • Indoor farming & hydroponics
  • Sustainable crop
  • AGROLOGISTICS

De beurs biedt leveranciers in de markt voor tuinbouw / gecontroleerde omgevingen de mogelijkheid om grote ambities in de regio te bereiken. 

Nederlandse bedrijven die belangstelling hebben voor deelname aan het Nederland paviljoen kunnen contact opnemen met het Landbouwteam van de Nederlandse ambassade in de Golfregio via RIY-LNV@minbuza.nl

Voor meer informatie over de beurs: http://innovationsinagriculture.com