Virtueel seminar met EU: Market Access agri-food in kader van 10 jaar FTA EU-Korea

Activiteitendata

  • 9 september 2021
  • 9:00-10.30 CET
  • Virtuele seminar en round table

De vrijhandelsovereenkomst (FTA) tussen de EU en Korea was de eerste vrijhandelsovereenkomst die de EU met een Aziatische partner ondertekende en heeft de bilaterale handel in beide richtingen aanzienlijk gestimuleerd. Momenteel biedt de vrijhandelsovereenkomst tussen de EU en Korea veel kansen voor bedrijven uit de EU en Korea om de markttoegang te vergroten en investeringsmogelijkheden veilig te stellen.

FTA
Beeld: ©SEO-LNV

Wilt u meer weten over invoerregeling en markt toegang voor agri-food in Zuid-Korea? Wat doet de Nederlandse ambassade en de EU in het kader van de vrijhandelsovereenkomst om ondernemers te steunen?  U krijgt antwoord op deze vragen tijdens het seminar ‘virtuele seminar en round table met de EU: Market Access agri-food in het kader van 10 jaar FTA EU-Korea, en Zakendoen in Zuid Korea’ op 9 september van 9:00 – 10:30 (CET).

Waar gaat het seminar over?

Tijdens het seminar hoort u van de experts van de delegatie van de Europese Unie naar de Republiek Korea, evenals de ambassade van Finland, de ambassade van Ierland en de ambassade van Nederland in 10 jaar FTA tussen de EU en Korea. Deze zullen ook hun ervaringen delen markttoegang voor vlees, vleesproducten en andere dierlijke producten. Tevens wordt er ingezoomd op zaken doen in Korea.

Vragen stellen

U kunt zelf vragen stellen aan specialisten van de Nederlandse ambassade in Seoul, en de EU delegatie. Indien u vragen heeft neem gerust contact met ons via SEO-LNV@minbuza.nl.

Tijdens de round table is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

Kosten en deelname

Aanmelden is mogelijk tot woensdag 8 september einde van de dag.
Na aanmelding sturen wij u een bevestiging. De deelnemerslink wordt u toegestuurd op woensdag 8 september. Hiermee kunt u op donderdag 9 september het seminar online volgen.

Deelname is gratis.