Over de Landbouwraad Verenigde Staten

Sinds augustus 2018 is Marianne Vaes werkzaam als landbouwraad in Washington met als werkgebied Verenigde Staten (incl. Puerto Rico), Canada en de Wereldbank.

Marianne Vaes

Marianne Vaes

Daarvoor was mevrouw Vaes werkzaam als Afdelingshoofd Publieke Gezondheid bij de Permanente Vertegenwoordiging van Nederland bij de Europese Unie.

Lees interview met landbouwraad Marianne Vaes

Landbouwteam

De overige leden van het landbouwteam in Washington zijn:

Elselien Breman Landbouwattaché

Caroline Feitel Landbouwadviseur

Caroline werkt sinds 2007 als adviseur bij de landbouwafdeling van de Nederlandse Ambassade in Washington D.C. Caroline is de liaison tussen Nederland en de Verenigde Staten/Canada voor agro gerelateerde zaken zoals voedingsmiddelen, dranken, diervoeding, dierlijke producten, planten en plantmateriaal. Ook biedt Caroline advies en ondersteuning aan de Nederlandse agri-business sector over Amerikaanse en Canadese wetgeving, beleid en andere handelszaken zoals markttoegang. Caroline is vanaf 1996 werkzaam bij de Nederlandse Ambassade in Washington D.C. Zij heeft een Masters in Bestuurskunde van de Universiteit van Amsterdam.

Maureen Sondag  Junior Landbouwadviseur

Maureen is in 2013 begonnen bij de landbouwafdeling van de Nederlandse Ambassade in Washington D.C. Voor de landbouwafdeling is zij een intermediar tussen de Nederlandse overheid, het Nederlandse bedrijfsleven en de Amerikaanse of Canadese overheid. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan certificaten, beurzen en economische missies. Maureen heeft een Masters in Public Policy and Sustainable Development van de School of Governance, onderdeel van de Universiteit van Maastricht.

Contact

  • Adres: Landbouwteam Nederlandse ambassade, 4200 Linnean Avenue NW, Washington, DC 20008
  • Email: was-lnv@minbuza.nl
  • Telefoon: +1 202 274 2502
  • Twitter: @AgUSACAN

Landbouwraad VS en Canada