Schrijf nu in voor deelname aan de Nederland Lounge op IFE London

In Londen vindt van 25 tot 27 maart de IFE (International Food & Drink Event) plaats, de grootste beurs voor voedingsmiddelen in het VK. Dit is een uitgelezen kans voor Nederlandse ondernemers om nieuwe markten te verkennen en zich te verdiepen in de exportmogelijkheden naar het Verenigd Koninkrijk. Met meer dan 1.500 exposanten en 27.000 bezoekers biedt IFE London een uniek platform om de nieuwste trends en producten in de voedingssector te ontdekken en om waardevolle zakelijke connecties te leggen.

NL Paviljoen

De Nederland Lounge

De Nederland Lounge wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd door het LAN team in Londen in samenwerking met Export Partner in Londen, en biedt plaats aan maximaal acht Nederlandse bedrijven die klaar zijn om hun zaken uit te breiden of nieuwe ondernemingen te starten met internationale investeerders. Het gaat hier voornamelijk om bedrijven die kwalitatief hoogwaardige, innovatieve, gezonde en duurzame producten produceren. De Lounge is niet alleen een centrale ontmoetingsplek maar biedt ook een strategisch voordeel: u staat op een top locatie, uw deelname wordt van begin tot eind gefaciliteerd door Export Partner, inclusief voorbereidingen, ondersteuning ter plaatse en hulp bij de opvolging van leads. Dit maakt de Nederland Lounge de ideale basis voor bedrijven die hun horizon willen verbreden en willen profiteren van de dynamische Britse markt.

Speciale evenementen voor NL bedrijven

Naast de beursactiviteiten zijn er speciale evenementen voor Nederlandse bedrijven georganiseerd door Export Partner, zoals seminars en netwerkbijeenkomsten, gericht op kennisdeling en het benutten van zakelijke kansen. De IFE London is meer dan alleen een beurs; het is een platform dat professionals uit de detailhandel, horeca en distributie samenbrengt, waardoor het een onmisbare gelegenheid is voor Nederlandse ondernemers die hun impact op de internationale markt willen vergroten. Benut deze kans om uw bedrijf te profileren en te groeien in een van de meest dynamische markten van Europa.

Voor meer informatie of een vrijblijvend advies gesprek kunt u direct contact opnemen met Export Partner:  Joep van den Akker (joep@exportpartner.com)