Over het Landbouwteam Verenigd Koninkrijk

Het landbouwteam voor het Verenigd Koninkrijk bestaat uit Tim Heddema, Bas Harbers en Martijn Bergmans. Tim Heddema werkt sinds maart 2017 als landbouwraad in het Verenigd Koninkrijk vanuit de Nederlandse ambassade in Londen.

Landbouwteam Verenigd Koninkrijk
Martijn Bergmans (li), Tim Heddema (mi) en Bas Harbers

Samen met zijn landbouwteam vertegenwoordigt Tim Heddema de Nederlandse agri-belangen in het Verenigd Koninkrijk. Naast de reguliere activiteiten richt het team zich op alles wat voortvloeit uit Brexit.

Tim Heddema werkt sinds maart 2017 als landbouwraad op de ambassade in Londen. Daarvoor was hij werkzaam bij de Permanente Vertegenwoordiging van Nederland bij de EU (PV EU).

Bas Harbers is sinds 2007 werkzaam op de ambassade in Londen. Bas focust op landbouw- en voedselbeleid en politiek, marktanalyse, en kennis- en innovatiesamenwerking.

Martijn Bergmans werkt sinds 2012 op de ambassade en sinds 2016 op de landbouwafdeling. Hij houdt zich bezig met het beantwoorden van handelsvragen, werkt aan speciale projecten en ondersteunt het landbouwteam in het dagelijkse reilen en zeilen.

Het landbouwteam in Londen werkt samen met Wemmechien Hofman van de Nederlandse Ambassade te Dublin.

Lees het interview met landbouwraad Tim Heddema

Contact

Kaart

Landbouwteam Verenigd Koninkrijk