Over de landbouwraad Verenigd Koninkrijk en Ierland

Philip de Jong werkt sinds augustus 2021 als landbouwraad vanuit de Nederlandse ambassade in Londen. Zijn werkgebied omvat het Verenigd Koninkrijk en Ierland. In Londen wordt hij ondersteund door Bas Harbers en Martijn Bergmans. Vanuit de Nederlandse ambassade in Dublin door Aoife Feeney.

Philip de Jong
Philip de Jong

Samen met zijn landbouwteam vertegenwoordigt Philip de Jong de Nederlandse agri-belangen in het Verenigd Koninkrijk. Naast de reguliere activiteiten richt het team zich op alles wat voortvloeit uit Brexit.

Lees het interview met Philip de Jong.

Landbouwteam

Philip de Jong geeft leiding aan een landbouwteam dat bestaat uit:

Bas Harbers is sinds 2007 werkzaam op de Nederlandse ambassade in Londen als landbouwadviseur. Bas focust op landbouw- en voedselbeleid en politiek, marktanalyse, en kennis- en innovatiesamenwerking. Lees het interview met Bas Harbers.

Martijn Bergmans werkt sinds 2012 op de Nederlandse ambassade in Londen en sinds 2016 op de landbouwafdeling als beleidsondersteuner. Hij houdt zich bezig met het beantwoorden van handelsvragen, werkt aan speciale projecten en ondersteunt het landbouwteam in het dagelijkse reilen en zeilen.

Aoife Feeney maakt sinds sinds april 2022 deel uit van het team en werkt als landbouwadviseur vanuit de Nederlandse ambassade te Dublin.

Landbouwteam Londen Martijn Bergmans, Philip de Jong en Bas Harbers
Landbouwteam Londen Martijn Bergmans, Philip de Jong en Bas Harbers

Contact

Landbouwteam Verenigd Koninkrijk