Webinar Zakendoen in Turkije op 17 september

Doet u zaken in Turkije of bent u dit van plan? Of u heeft al de nodige ervaring op de Turkse markt en wilt die delen met collega-ondernemers en beleidsmakers? Doe dan mee met het webinar Zakendoen in Turkije op 17 september.

Turkije

U hoort welke gevolgen het coronavirus tot nu toe heeft voor het zakendoen in Turkije. Ook hoort u welke ontwikkelingen en uitdagingen er zijn in de Turkse markt. Ervaren ondernemers en experts delen waardevolle informatie en tips. Doe hier uw voordeel mee en schrijf u in!

Stand van zaken en mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers

De handel tussen Nederland en Turkije is vorig jaar gestegen. De gunstige geografische ligging en de enorme afzetmarkt van ruim 80 miljoen inwoners biedt diverse mogelijkheden.

De Turkse economie ontwikkelt zich naar een kenniseconomie met midden- en hoogtechnologische producten en diensten. Kansen zijn te vinden in veel sectoren, zoals groene en slimme steden, circulair textiel, duurzame en hernieuwbare energie, land- en tuinbouw en water.

Toch heeft ook Turkije economisch te lijden onder de coronapandemie. Dit webinar gaat in op de gevolgen hiervan voor ondernemers en de ontwikkelingen op dit gebied. Daarnaast staan we stil bij de uitdagingen en mogelijkheden die Nederlandse ondernemers ervaren in het zakendoen met Turkije.

Voor wie?

Dit webinar richt zich op Nederlandse ondernemers met interesse in, of ervaring met, zakendoen in Turkije.

Programma

Dit interactieve webinar vindt plaats op donderdag 17 september van 10:30 tot 11:30 uur. U krijgt dan informatie over ondernemen in Turkije in de vorm van praktische voorbeelden, inspirerende ervaringen en netwerkcontacten.

Het webinar wordt geleid door Fadime Örgü. Experts Hélène Rekkers, Shirley Rijnsdorp-Schijvens, Caspar van Haaften en Wieger Wagenaar geven een inleiding over de onderwerpen en praten mee over de vragen en onderwerpen die u aandraagt.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Welke gevolgen en ontwikkelingen zijn er rondom de coronapandemie in Turkije?
  • Welke uitdagingen komen ondernemers tegen?
  • Welke mogelijkheden liggen er voor ondernemers op de Turkse markt?
  • Hoe vindt u de juiste zakenpartners en op welke ondersteuning kunt u rekenen?

Het programma is als volgt:

Update: Turkse economie en stand van zaken rondom de coronapandemie
Q&A en expert panel
Kansen voor Nederlandse ondernemers
Q&A en expert panel
Uitdagingen zakendoen in Turkije
Q&A en expert panel
Ondersteuning vanuit Nederland en Turkije
Next steps

Vragen stellen

Heeft u specifieke vragen die u tijdens het webinar wilt bespreken? Mail uw vragen dan van tevoren naar Kim Mulder, Business Development Coach Turkije, RVO. Dit kan tot uiterlijk maandag 14 september.

Dit webinar wordt georganiseerd in aanloop naar het overleg dat minister Kaag eind september zal hebben met haar Turkse counterpart, minister Pekcan. Wilt u aan minister Kaag onderwerpen meegeven voor dit overleg, dan is dat ook mogelijk. Stuur uw suggesties door naar Kim Mulder.

Deelname en kosten

Meld u aan, uiterlijk op 14 september. Deelname is gratis. Na aanmelding sturen wij u een bevestiging. Let op: er is een maximum aantal beschikbare plaatsen.

U ontvangt de deelnemerslink in de week van het webinar. Hiermee kunt u op donderdag 17 september het webinar online volgen.

Organisatie

VNO-NCW, NLinBusiness en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) werken voor dit webinar samen in een publiek-privaat partnerschap.

Meer weten?

Heeft u vragen over dit webinar, neem dan contact op met:

Jeroen Haver, International Business Manager, NLinBusiness
E: jeroen@nlinbusiness.com

of

Kim Mulder, Business Development Coach Turkije, RVO
E: kim.mulder-romeijn@rvo.nl