Samenwerking Signify en Republic Polytechnic bekroond met een MoU

SINGAPORE- Op 25 januari 2022 tekende Signify Singapore een Memorandum of Understanding (MoU) met Republic Polytechnic (RP) om de samenwerking op het gebied van slimme en verbonden verlichting te verdiepen.

De overeenkomst vertegenwoordigt de toewijding van beide partijen aan verdere samenwerking op het gebied van LiFi, slimme IoT-verlichtingsregeling en automatische regeling van omgevingsverlichting. Het is gebaseerd op het MoU dat in oktober 2018 met de School of Engineering is ondertekend, toen RP het eerste Institute of Higher Learning werd dat de LiFi-technologie van Signify in Zuidoost-Azië overnam.

Onder deze vernieuwde MoU zal Signify ook samenwerken met RP's School of Applied Science om het gebruik van LED-verlichting voor de tuinbouw te bevorderen voor duurzame en schaalbare binnenteelt. Dit omvat het gebruik van Signify's GrowWise IoT-controlesysteem in het aanstaande Agriculture Technology Innovation Lab van RP.

De gezamenlijke inspanningen zijn gericht op het ondersteunen van Singapore's Groene Plan voor 2030 en de '30 by 30'-doelstelling om de voedselbestendigheid van Singapore te versterken. De MoU is getekend doorn Jitender Khurana Managing Director, Signify Singapore en Lai Seng Soh Director, School of Engineering, Republic Polytechnic