Singapore OsomeFood creëert 's werelds eerste plantaardige hardgekookte ei met antioxidanten

SINGAPORE- Voedselfabrikant OsomeFood heeft naar eigen zeggen het eerste op voeding gerichte en plantaardige hardgekookte ei ter wereld geïntroduceerd, in een poging om consumenten superfoods te bieden zonder de noodzaak om dieren te schaden of in te boeten aan gezondheidsvoordelen.

Het in Singapore gevestigde OsomeFood pleit voor het gebruik van plantaardige ingrediënten met hoogwaardige eiwitten die antioxidanten bevatten en ontstekingsremmend werken. Het in Singapore gevestigde OsomeFood heeft zijn nieuwste product onthuld: hardgekookte eieren die zijn ontworpen om de immuniteit te versterken.

Het assortiment van OsomeFood is gemaakt van natuurlijk voorkomende schimmels die een fermentatieproces ondergaan om mycoproteïne te creëren dat dezelfde essentiële aminozuren bevat die aanwezig zijn in vleesproducten, en dat een verscheidenheid aan zeewier en algen bevat die rijk zijn aan antioxidanten. Verder verbruiken de producten van het bedrijf 90% minder land en water in vergelijking met het productieproces van zijn traditionele tegenhanger.

De producten zijn ontwikkeld met het advies en de begeleiding van voedingsdeskundigen voor de selectie van ingrediënten, diëtisten, kruidkundigen en natuurgenezers om de voedselfunctionaliteit te verbeteren, en worden aangeboden voor aankoop door Pan Asia Surgery.