TIGER®-bier lanceert #SUPPORTOURSTREETS-initiatief in heel Azië

Singapore- Tiger® beer lanceert fondsen en verzamelt mensen om lokale pubs, restaurants, coffeeshops en food courts in Azië te ondersteunen. Tot op heden is er meer dan € 950.000 toegezegd in Maleisië en Singapore en zullen er de komende tijd meer landen in Azië deelnemen aan het initiatief.

Tiger® heeft zijn #SupportOurStreets-initiatief in heel Azië geinitieerd om lokale pubs, restaurants, coffeeshops en food courts te helpen deze moeilijke tijden te doorstaan. Het is een oproep aan mensen om zich achter hun favoriete lokale eetstalletjes te scharen als een blijk van steun en om een ​​bericht te sturen dat ze terug zullen zijn met vrienden en familie zodra de safe distancing maatregelen zijn versoepeld.

HEINEKEN Malaysia (MYR1,5 miljoen) en Asia Pacific Breweries Singapore (SGD1 miljoen) hebben meer dan € 950.000 toegezegd in de vorm van contant geld en tegoedbonnen die mensen kunnen inwisselen bij hun favoriete lokale eet- en drinkgelegenheden (F&B) als deze weer bezocht mogen worden. Dit zal lokale F&B-verkooppunten helpen om meer geld te genereren om hun bedrijf overeind te houden in deze moeilijke tijden. #SupportOurStreets zal de komende weken uitbreiden naar Cambodja, Thailand en Vietnam.