Benoeming nieuwe landbouwraden

Deze week zijn de nieuwe landbouwraden benoemd die komende zomer zullen beginnen in Hanoi, Jakarta, Peking, Rabat, New Delhi, Riyadh en  Washington. Vanuit het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) wensen wij hen veel succes.

Om u alvast te informeren wie waar zit vanaf deze zomer, treft u hieronder een overzicht aan van de nieuwe Landbouwraden.

Vietnam, Hanoi

De heer ir. Willem Schoustra wordt benoemd tot Landbouwraad in Hanoi (Vietnam) met als werkgebied Vietnam en Thailand. De heer Schoustra is momenteel werkzaam als Projectleider/dossierhouder Oceanen en aquacultuur bij de directie Europees Landbouw- en Visserijbeleid en Voedselzekerheid (ELVV) van het ministerie van LNV.

Indonesië, Jakarta

De heer Louis Beijer wordt benoemd tot Landbouwraad in Jakarta (Indonesië) met als werkgebied Indonesië, tevens voor Association of South-East Asean Nations (ASEAN), Federatie Maleisië en Singapore. De heer Beijer is momenteel werkzaam als Senior Beleidsmedewerker bij de directie Innovatie en Kennis, Cluster Privaat Publieke Programma’s van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

China, Peking

De heer drs. ing. Wouter Verhey wordt benoemd tot Landbouwraad in Peking (China) met als werkgebied Volksrepubliek China (incl. Hong Kong) en Mongolië. De heer Verhey is momenteel Landbouwraad in New Delhi.

Marokko, Rabat

De heer drs. Niek Schelling wordt benoemd tot Landbouwraad in Rabat (Marokko) met als werkgebied Marokko, Tunesië, Algerije en Libië. De heer Schelling is momenteel werkzaam als Beleidscoördinator EU landbouwbeleid en internationale samenwerking bij de directie Europees Landbouw- en Visserijbeleid en Voedselzekerheid van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

India, New Delhi

De heer drs. Siebe Schuur wordt benoemd tot Landbouwraad in New Delhi (India), met als werkgebied India en Sri Lanka. De heer Schuur is momenteel werkzaam als Handelsraad en Hoofd Economie in Jakarta.

Saudi Arabia, Riyadh

De heer F.E. (Erik) Smidt BC wordt benoemd tot Landbouwraad in Riyadh (Saudi Arabië) met als werkgebied Saudi Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit, Qatar, Oman en Bahrein. De heer Smidt is momenteel werkzaam als Coördinator Dutch Risk Reduction Team bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Verenigde Staten, Washington

Mevrouw drs. Marianne Vaes wordt benoemd tot Landbouwraad in Washington (Verenigde Staten) met als werkgebied Verenigde Staten (incl. Puerto Rico), Canada, en de Wereldbank. Mevrouw Vaes is momenteel werkzaam als Afdelingshoofd Publieke Gezondheid bij de Permanente Vertegenwoordiging van Nederland bij de Europese Unie.