Online kansenseminar en waterhandelsmissie naar Italië

Water Alliance heeft samen met de RVO, de Nederlandse Ambassade en Consulaat Generaal en Isle S.r.l. een programma georganiseerd dat bestaat uit een online kansenseminar op 5 september en een handelsmissie watertechnologie van 10 - 12 oktober om de kansen in de Italiaanse watersector onder de aandacht te brengen.

In het Italiaanse herstel- en veerkrachtplan is 60 miljard euro bestemd voor de ecologische transitie, waarvan waterbeheer een integraal onderdeel is. Italië is op zoek naar innovatieve oplossingen op het gebied van water: denk aan vermindering van waterverlies, waterbesparing en -hergebruik, en digitalisering en monitoring van de waterinfrastructuur. Er liggen concrete kansen voor Nederlandse bedrijven die op dit gebied innovatieve oplossingen kunnen bieden. De watermissie vindt plaats van 10 tot en met 12 oktober 2023: om meer te weten te komen over het programma, en over de mogelijkheden in Italië in de watersector, is er een online kansenseminar georganiseerd dat gehouden wordt op 5 september van 14:30 tot 15:30 uur.

Hieronder de links naar de waterhandelsmissie en het kansenseminar:

Uitgaande handelsmissie watertechnologie Italië 10-12 oktober 2023

Kansenseminar ter voorbereiding op de water handelsmissie Italië- 5 september 2023

Schrijf je nu in voor het online kansenseminar om de mogelijkheden te ontdekken die de waterhandelsmissie naar Italië biedt!