Handelsmissie naar India met minister-president Rutte

Is uw bedrijf internationaal actief in duurzame voedselsystemen, medische techniek of in Key Enabling Technologies (KET)? En bent u benieuwd naar uw zakelijke kansen in India? Neem dan van 10 tot en met 14 september 2023 deel aan de handelsmissie naar India.

Minister-president Mark Rutte heeft het voornemen om bij een deel van  de missie aan te sluiten (onder voorbehoud van officiële bevestiging). Ingrid Thijssen, voorzitter van VNO-NCW, is zakelijk missieleider.

Alle sectoren binnen de missie starten in de Indiase stad Bangalore. Wij bezoeken ook andere steden, afhankelijk van waar er marktkansen zijn voor de sectoren.

Voor wie?

Deelname staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de volgende sectoren:

  • Duurzame voedselsystemen (Bangalore en Mumbai/Pune of Hyderabad);
  • Medische techniek (Bangalore, Hyderabad);
  • Key Enabling Technologies (KET) (Bangalore, Hyderabad).

Wij nodigen in het bijzonder ook vrouwelijke ondernemers en start-ups uit om aan deze missie deel te nemen. Meer informatie over deze missie, de sectoren en marktkansen vind u op de website.

Aanmelden, kosten en deelname

Meld u uiterlijk 3 juli 2023 aan voor deze handelsmissie. Iedere deelnemer dient zich apart aan te melden.

Deelname kost € 950 per organisatie (voor maximaal 2 personen). Voor iedere extra persoon geldt een meerprijs van € 475. Reis- en verblijfkosten en eventuele extra kosten voor individuele matchmaking (bijvoorbeeld persoonlijke transfers) zijn voor eigen rekening.Let op: op deze missie is een Covid-19 clausule van toepassing.
Meer weten:

Meer weten?

Heeft u vragen over deze missie? Neem dan contact op met:

Hanneke Bogaerts, projectmanager Missies bij RVO 
E: hanneke.bogaerts@rvo.nl

Margriet Veenstra, projectmanager Missies bij RVO
E: margriet.veenstra@rvo.nl


Organisatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie in samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken, het Nederlands economisch netwerk in India en betrokken brancheorganisaties.