Roadshow Water-Energy-Food op 11 april in Leeuwarden

Op de WaterCampus Leeuwarden is op 11 april een Roadshow Water-Energy-Food met als subthema Dubai Expo 2020 (Export Golfstaten) en Research & Development. Nederland heeft een wereldnaam op het gebied van water en landbouw. Juist op het snijvlak van water, energie en landbouw (de WEF Nexus) zien we veel innovatieve technologische ontwikkelingen en vindt er veel toegepast wetenschappelijk onderzoek plaats in Nederland.

Bent u ook actief in de Golfregio? Kom dan naar de Roadshow Water Energy Food om met de overheid de economische kansen en mogelijkheden om te zetten naar concrete acties.

Research & Development

Bent u geïnteresseerd om mee te doen aan een van de cases (toekomstig onderzoeksproject) of wilt u uw innovatieve technologie testen op een van de demosites binnen het Water Test Network project? Kom dan naar de Roadshow Water Energy Food om in gesprek te gaan over de mogelijkheden.

Wat kunt u nog meer tijdens deze Roadshow verwachten?

  • Informatie over de mogelijkheden die deze deelname aan Dubai Expo 2020 met zich meebrengt.
  • De gelegenheid om in gesprek te gaan over de export kansen in de Golfregio.
  • De gelegenheid om in gesprek te gaan over uw onderzoeks- en ontwikkelvragen.
  • Stel uw vraag persoonlijk tijdens een speeddate met een adviseur van de organiserende partijen (RVO.nl, NL Works, Dubai Expo 2020, NL in Business, Water Test Network, TKI Watertechnologie (NWP, Water Alliance, Envaqua))

Aanmelden voor de Roadshow

U kunt zich via www.wateralliance.nl aanmelden voor de Roadshow. Hier kunt u meer informatie vinden en aangeven in welk onderdeel van de Roadshow u geïnteresseerd bent. Deelname is kosteloos.