Organic Farming op Saudi Agriculture 2018

Is uw bedrijf actief op het gebied van Organic Farming? Schrijf u dan deze week nog in voor een booth op de Saudi Agriculture Exhibition (7-10 oktober, Riyadh), de grootste B2B landbouw- en voedselbeurs in de Golfregio.

De beurs is een uitgelezen kans om de GCC markt te betreden, uw business te vergroten of uw netwerk in de Golfregio uit te breiden. Een van de focusthema's van de beurs is organic farming, in lijn met het sustainable food security beleid van de Saoedische overheid.

Er is nog plek om u als Nederlands bedrijf bij het Holland paviljoen te voegen waar ook de ambassade vertegenwoordigd zal zijn. Een sfeerimpressie van Nederlandse deelname tijdens een eerdere editie is hier te bekijken: http://www.youtube.com/watch?v=FCZDea1RACQ

Uw interesse/deelname kenbaar maken kan door contact op te nemen met ons landbouwbureau, bereikbaar via RIY-LNV@minbuza.nl of +966 1122320. Ook kunt u rechtstreeks contact opnemen met de beursorganisator over het registreren van uw deelname, via Dhr Noel Puno (noel.puno@recexpo.com)