SIAL Paris 2020 is uitgesteld

De Comexposium Group, de organisator van de internationale food vakbeurs SIAL (Salon International de l'Alimentation), heeft aangekondigd dat de 2020-editie van SIAL Parijs, die aanvankelijk gepland was voor dit najaar, wordt verplaatst naar 15 t/m 19 oktober 2022.

SIAL Paris brengt jaarlijks 7200 exposanten uit meer dan 120 landen samen en trekt 300.000 bezoekers. Deze toonaangevende vakbeurs geeft inzicht in de marktsituatie en de trends in de wereldwijde foodsector én profileert zich al meer dan 50 jaar lang in de foodindustrie.

Nicolas Trentesaux, Managing Director van SIAL Global Network vertelt dat "de SIAL Paris vastberaden wil vasthouden aan haar missie om contact te houden en het herstel én de veranderingen van de wereldwijde agrofoodsector te ondersteunen".

Vinger aan de pols van de agro-food industrie

De SIAL Paris zegt toe om vanaf oktober 2020 een aantal nieuwe evenementen aan te bieden, gericht op de wereldwijde uitdagingen, trends en innovaties die gestalte zullen geven aan de toekomstige agro-food industrie.

In het bijzonder zal SIAL exclusieve en unieke grote studies over wereldvoeding presenteren, uitgevoerd door de deskundige partners van de SIAL: Kantar, ProtéinesXTC en Gira.

Een diepgaande analyse van de belangrijkste trends en hoe deze in de loop van de tijd veranderen, aan de hand van drie thema's: Consumer Expectations, Product Innovation en Out-of-Home Catering Behavior.