06 juli e-EUBCE: European Biomass Conference & Exhibition 2020

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Virtueel

NIEUWE DATA : 6 t/m 9 juli 2020 (was 27 t/m 30 april)

Bio-economie Nederland opgelet! De 28e European Biomass Conference & Exhibition (e-EUBCE 2020), vindt plaats van 6 t/m 9 juli 2020. Wegens de huidige sanitaire maatregelen zal het event compleet online plaatsvinden.

Er zal op de vituele beurs (exhibition) ruimte een speciale Netherlands Lounge worden opgezet. Hier kunt u online met contacten afspreken, relevante informatie vinden en delen, netwerken en met medewerkers van de Nederlandse Ambassade in Parijs en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) chatten. Het voordeel van een virtueel event is dat buitenlandse deelnemers van over de hele wereld er welkom zijn. Zij zullen hier meer informatie kunnen vinden over Nederlandse partijen en ontwikkelingen. Op deze manier faciliteren wij meer Europese en internationale samenwerking op het gebied van bio-economie!

De e-EUBCE bestaat uit twee delen, een conferentie en een beurs. De conferentie wordt gecoördineerd door het Joint Research Centre van de Europese Commissie. Er worden presentaties en panels gehouden over vele verschillende facetten van de bio-economie.

De digitale beurs is het middelpunt van het evenement. Deze is er speciaal voor partijen die meer zichtbaarheid bij belangrijke organisaties in de bio-economie sector willen krijgen. De beursruimte stelt deelnemers in staat toegang te krijgen tot belangrijke informatie, hun netwerk uit te breiden, hun vaardigheden, diensten en innovaties te benadrukken en zo hun zichtbaarheid te vergroten. Dit is ook waar onze Netherlands Lounge virtueel bezocht kan worden!

Wilt u informatie over uw organisatie aanleveren?

Dat kan! De Nederlandse Ambassade in Parijs coördineert de lounge en stelt deze open voor digitaal materiaal (posters, brochures, flyers en informatie over producten) van Nederlandse partijen uit de bio-economie sector. Indien u interesse heeft om gebruik te maken van deze kans, kunt u een bericht sturen naar PAR-LNV@minbuza.nl.