Webinar Economic outlook Argentinië en Chili

Ontdek uw kansen in Latijns-Amerika. Neem op 9 maart deel aan het webinar 'Economic outlook Argentina and Chile'. Argentinië en Chili presenteren hun economische vooruitzichten, met nieuwe investeringsplannen en projecten.

Webinar outlook Argentina and Chile
Webinar outlook Argentina and Chile

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Latijns-Amerika is een bruisende regio met veel kansen voor innovatieve ondernemers. Verschillende landen presenteerden inmiddels hun economische vooruitzichten.

Het webinar over Argentinië en Chili is het eerste webinar in een reeks van 4. De webinars gaan over handels- en investeringskansen voor Nederlandse bedrijven in Latijns-Amerika.

Voor wie?

Het webinar is bedoeld voor Nederlandse ondernemers die actief zijn in Latijns-Amerika of dat willen worden. De sectoren zijn:

  • Water & maritiem
  • Logistiek & havens
  • Agro
  • Afvalmanagement
  • Mobiliteit en duurzaamheid
  • Energietransitie (groene waterstof).

Programma

Er zijn presentaties door Annemieke Verrijp, ambassadeur in Argentinië, en Carmen Gonsalves, ambassadeur in Chili, met de kansen per land en Q&A's.

Moderator: Marc Hauwert, Regional Business Developer voor het ambassadenetwerk van Latijns-Amerika.

Deelname en kosten

Meld u aan voor het webinar. Dat kan tot uiterlijk 8 maart. Deelname is gratis.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over dit webinar? Neem dan contact op met:

E: RBD-LATAM@minbuza.nl

Organisatie

Het Regional Business Development team van het ambassadenetwerk in Latijns-Amerika organiseert dit webinar in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de Nederlandse ambassades in Argentinië en Chili.  

In opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken.