Over de LNV-raad Brazilië

Paul van de Logt is sinds augustus 2021 LNV-raad in Brazilië. LAN Brazilië kent twee locaties, namelijk de Nederlandse ambassade in Brasília, de politieke hoofdstad, en het Consulaat-Generaal te São Paulo, het economisch centrum van het land. De LNV-raad is gevestigd in Brasilia, samen met beleidsondersteuner landbouw Ramon Gerrits, terwijl landbouwadviseur Frederica Heering het netwerk in São Paulo vertegenwoordigt.

Paul van de Logt
Paul van de Logt

Paul van de Logt was tot zomer 2021 hoofd voedselzekerheid bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hij heeft een master in internationale economie en in environmental resource management en werkte onder andere in Afghanistan en China. Zijn passie ligt bij de grote transities die nodig zijn op duurzame energie, productie en voedselsystemen.

Lees het interview met Paul van de Logt

LAN team

Het LAN team in Brazilië richt zich vooral op markttoegang en fytosanitaire en veterinaire belemmeringen, het ondersteunen van het Nederlandse bedrijfsleven en kennisinstellingen bij hun activiteiten op de Braziliaanse markt en verduurzaming van agroketens.

Nederlandse ambassade in Brasilia:

  • Paul van de Logt, LNV-raad
  • Ramon Gerrits, landbouwondersteuner

Consulaat-Generaal in São Paulo:

  • Frederica Heering, landbouwadviseur

Contact

Contactgegevens Brasília

Contactgegevens São Paulo

LNV-raad Brazilië, Brasilia
LNV-raad Brazilië, Sao Paulo