23 september Handelsmissie Turkije

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Turkije

Izmir – Manisa – Bursa

Zet in mijn agenda

Na drie voorgaande succesvolle handelsmissies is de stichting KvK Nederland-Turkije enthousiast om in september (week 39) opnieuw een AGF handelsmissie naar Turkije te faciliteren. Turkije is de grootste Agri producent in Europa.

Bekijk hier het voorlopig programma en Agri kengetallen.

Menig Nederlandse ondernemer, waaronder producenten, importeurs/exporteurs, hebben de weg naar Turkije reeds gevonden. De recente verkiezingen tonen een democratisch, veerkrachtig land. 

Turkse Agri partijen bezoeken ook Nederlandse geinteresseerden. Bekijk hier een delegatie van Agricultural Credit Cooperatives of Turkey (TTKK) die ontvangen werd door o.a. Rabobank, Royal Floral Holland, World Horti Center en onze stichting KvK Nederland - Turkije. 

Inschrijven kan via de website van KvK.

Voor algemene vragen:

Programma specifieke vragen: