11 maart Voedingsmiddelenbeurs Madværkstedet, Kopenhagen, Denemarken

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Lokomotivværkstedet

Otto Busses vej 5A, gebouw OBV037
2450 Kopenhagen
Denemarken

Madværkstedet: de professionele en inspirerende ontmoetingsplaats voor de voedingsindustrie. 

Deze tweejaarlijkse vakbeurs wisselt af met de grote levensmiddelenbeurs, Foodexpo, die in de even jaren in het beurscomplex MCH Messecenter in Herning op Jutland wordt gehouden.

 

Beeld: ©Madvaerkstedet

Madværkstedet richt zich op duurzaamheid, concrete tips, trucs en ideeën om mee naar huis te nemen. Er zijn diverse evenementen waar bezoekers kunnen ervaren, werken met en deelnemen aan verschillende evenementen rond de producten van de exposanten.

Goed om te weten

Deze beurs is alleen bedoeld voor professionals uit de voedingsmiddelenindustrie.

Kinderen tussen 1 en 15 jaar kunnen wel toegang krijgen door een kinderkaartje voor DKK 200 te kopen bij de ingang. Kinderen jonger dan
1 jaar hebben gratis toegang. Het is overigens niet toegestaan kinderwagens mee te nemen naar de beurs. Deze kunt u stallen bij de ingang en een draagzak lenen tegen een borg van DKK 500,-.

Beeld: ©Pixabay

Madværkstedet 2023 werd bezocht door meer dan 4.100 bezoekers en er waren 150 exposanten. De beurs was onderverdeeld in 9 verschillende belevingszones met workshops, miniseminars en inspirerende masterclasses. Tevens waren er de professionele wedstrijden “Chef van het Jaar” en  “Ober van het Jaar”, naast de door HORESTA en 3F voor studenten georganiseerde activiteiten.

Via de link messe.madværkstedet.dk/wp-content/uploads/2023/05/Analyse-af-Madvaerkstedet-2023.pdf (xn--madvrkstedet-9cb.dk) zijn de cijfers van 2023 te bekijken.

Meer informatie is te vinden via de link (helaas alleen in het Deens)
Hjem - Madværkstedet - fødevaremesse (xn--madvrkstedet-9cb.dk)
of via de landbouwafdeling (voor de landen Denemarken, Noorwegen en Zweden) van de Nederlandse Ambassade te Kopenhagen, het emailadres is kop-lnv@minbuza.nl

Beeld: ©Renske Nijland