18 maart Economische missie agrofood, water & logistiek naar Vietnam

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Hanoi, Vietnam

Bent u actief in agrofood, water of logistiek? En wilt u uw marktkansen onderzoeken in Vietnam? Neem dan deel aan de economische missie naar Vietnam die plaatsvindt van 18 tot en met 21 maart 2024 in Hanoi. Deze missie staat onder leiding van bewindspersonen en van zakelijk missieleider Ingrid Thijssen (voorzitter van VNO-NCW). De bewindspersonen worden later bekendgemaakt.

Deze economische missie vindt tegelijk plaats met het staatsbezoek van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima aan Vietnam. De missie start gezamenlijk in de hoofdstad Hanoi. Ook wordt het handelscentrum Ho Chi Minh-stad bezocht. Later wordt misschien een derde locatie toegevoegd aan het programma.