04 juni Een beurs in het bos! De bosbouwvakbeurs Elmia Wood, Jönköping, Zweden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Vaggeryd (Iets ten Zuiden van Jönköping)

1 km ten zuidoosten van Bratteborgs Gård
Zweden

Routebeschrijving naar het beursterrein:
De E4 loopt net buiten het beursterrein van Elmia Wood en zorgt voor een snelle verbinding met de auto. Volg de bewegwijzering voor een optimale verkeersdoorstroming.

Elmia Wood is een ontmoetingsplaats voor de hele bosbouwindustrie. Op deze beurs wordt ingegaan op de meest actuele en innovatieve kwesties met betrekking tot het bos, waaronder klimaatverandering. In de Zweedse bossen ten zuiden van Jönköping komen boseigenaren, ondernemers en andere belanghebbenden samen om deel te nemen aan de nieuwste trends en innovaties.

Beeld: ©Elmia

Het idee achter de bosbouwbeurzen van Elmia is dat machines, gereedschappen en technologische innovaties voor de moderne bosbouw in hun eigen omgeving moeten worden getoond. Elmia Wood is daarom volledig in het bos gebouwd en je kunt er bosbouwmachines, -gereedschap en nieuwe technologie in hun natuurlijke omgeving zien en testen.

Elmia Wood 2022 was gekenmerkt door zijn vele tevreden bezoekers en exposanten, aldus de organisatoren. Er waren bijna 26.000 en meer dan 270 exposanten uit 22 verschillende landen.

Kosten:
De toegangsprijzen worden enige tijd voor de volgende beurs gepresenteerd.

Goed om te weten:

  • Er wordt ter plaatse geen contant geld verwerkt; betaling alleen per kaart.
  • De prijzen zijn inclusief entree en parkeren.
  • Er zal een beperkte mogelijkheid zijn om ter plaatse een toegangskaart te kopen.

Meer informatie vinden via de link Elmia Wood of via de landbouwafdeling (voor de landen Denemarken, Noorwegen en Zweden) van de Nederlandse Ambassade te Kopenhagen, het emailadres is kop-lnv@minbuza.nl

Beeld: ©Pixabay.com