11 februari Studiereis Protected Horticulture and Cold Chain Supply in Egypt

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Cairo, Egypte

Van 11 tot en met 15 februari 2024 vindt een studiereis plaats: Protected Horticulture and Cold Chain Supply in Egypt. Het programma omvat twee dagen van veldbezoeken aan relevante Egyptische/Nederlandse ondernemingen, een netwerkreceptie, een matchmaking-evenement en een demodag met onder meer een seminar waarin de Nederlandse expertise op het gebied van beschermde tuinbouw en koelketen wordt gepresenteerd.

Het doel van het bezoek is om kennisuitwisseling te versterken en de bilaterale samenwerking tussen Nederland en Egypte op het gebied van klimaat- en waterslimme landbouw te versterken. Bent u actief in Egypte en/of biedt uw bedrijf technologie, diensten of producten aan die relevant zijn voor de beschermde tuinbouwsector of de koelketenvoorziening in Egypte? En bent u geinteresseerd in deelname? Neem dan contact op met mevrouw Nazly Abd El Rahman van NABC via: nazly.elrahman@nabc.nl.

Voor meer informatie over de studiereis, zie Study Tour: Protected Horticulture and Cold Chain Supply in Egypt op de website van Netherlands-African Business Council