03 september AquaArena 2024, Ålesund, Noorwegen

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Sparebanken Møre Arena

Sjømannsvegen 16
6008 Ålesund
Noorwegen

De hal ligt tegenover het Color Line Stadion aan de toegangsweg naar het centrum van Ålesund.

Let op: tijdens evenementen in de omgeving is het parkeren beperkt. Maak gebruik van de parkeermogelijkheden in het stadscentrum of in de nabije omgeving.

De organisatoren hebben eerder 4 visserij expo's georganiseerd (BlueFish Expo).  Op basis van verkenning van de regio en de innovaties vinden zij het nu tijd voor een aquacultuurvakbeurs in Ålesund, de AquaArena.

Beeld: ©AquaArena

Deze vakbeurs wordt een internationale arena die spelers binnen de aquacultuurindustrie wil samenbrengen en zal voor het eerst plaatsvinden in september 2024. De focus ligt hierbij op de technologie en innovaties voor de aquacultuursector.  

De organisatoren willen met AquaArena een ontmoetingsplek exclusief voor de aquacultuurindustrie en de -toelevering, bieden.

De openingsceremonie is op dinsdag 3 september, de informatie hierover wordt later op de website gezet. Tevens is er een exposantenfeest op dinsdag 3 september bij Akvariumet.

Registratiekosten voor exposanten

Registratiekosten NOK 5.500 (Ca. EUR 481)
Paviljoen (3 of meer bedrijven) NOK 15.000 (Ca. EUR 1312)
Alle prijzen zijn ex. BTW.
NB in februari 2024: 20% korting gebruik de volgende link:  Early bird — aquaarena.no 

Het inschrijfgeld kan per creditcard of factuur te betalen.
Het bedrag moet betaald worden om een stand veilig te stellen.

Beeld: ©Pixabay

Meer informatie is te vinden op de website About — aquaarena.no. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met de landbouwafdeling van de Nederlandse Ambassade te Kopenhagen (Voor de landen Denemarken, Noorwegen en Zweden) via emailadres kop-lnv@minbuza.nl