09 oktober Nordic Organic Food Fair & Eco living 2024, Stockholm, Zweden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Kistamässan Exhibition & Congress Centre

Kistamässan Exhibition & Congress Centre

Arne Beurlings Torg 5
164 40
Kista, Zweden

De venue is per auto (ca. 30 minuten) en OV te bereiken vanaf vanaf Stockholm Arlanda Aiport (1,5 uur) en Stockholm Centraal Station (30 min).

Duurzaamheid, ethiek en van onze planeet een betere plek maken om te leven; hier draait het om bij deze beurs. Er zijn meer dan 500 bedrijven te vinden op de beurs. Normaliter werd deze beurs in Malmö gehouden, maar in 2024 zal deze beurs in Stockholm plaatsvinden.

 

Beeld: ©Nordic Organic Food Fair & Eco Living Scandinavia

De registratie is nog niet open, maar via de website REGISTER YOUR INTEREST - Nordic Organic Food Fair | Eco Living Scandinavia | 9-10 October 2024 (nordicorganicexpo.com) kan je je interesse kenbaar maken, zodat je op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen.

Mocht je je producten willen tentoonstellen, kan je je aanmelden via Exhibit with us (nordicorganicexpo.com).

Naar verwachting zullen er ook internationale paviljoens zijn.
In 2023 was er ook een Nederlands Paviljoen, hier kan je binnenkort een verslag over lezen.

NOFF 2023
Beeld: ©Chantal van der Wulp
NOFF 2023
Beeld: ©Chantal van der Wulp

Meer informatie is te vinden op de website Eco Living Scandinavia & the Nordic Organic Food Fair (nordicorganicexpo.com) of via de landbouwafdeling (voor de landen Denemarken, Noorwegen en Zweden) van de Nederlandse Ambassade te Kopenhagen, het emailadres is kop-lnv@minbuza.nl