29 mei Levensmiddelenbeurzen Framtidens Livsmedel 2024 en Livsmedelsproduktion & FoodTech 2024, Stockholm, Zweden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Kistamässan Exhibition & Congress Centre

Arne Beurlings Torg 5
164 40
Kista, Zweden

De venue is per auto (ca. 30 minuten) en OV (ca. 2 uur) te bereiken vanaf vanaf Stockholm Arlanda Aiport en Stockholm Centraal Station.

Op 29-30 mei 2024 worden in Kistamässan te Stockholm twee beurzen gehouden die zich richten op de toekomst van voeding & dranken, foodtech en voedselproductie; Framtidens Livsmedel 2024 en Livsmedelsproduktion & FoodTech 2024. Eén ticket geeft toegang tot beide beurzen.

Beeld: ©Framtidens livsmedel

Inkopers en besluitvormers uit de hele voedingsmiddelenindustrie, van kruideniers, groothandel en speciaalzaken tot foodservice en productie, worden uitgenodigd om trends, productlanceringen en de visie van de industrie voor de toekomst te ontdekken.

De organisatoren verwachten een stijging van 20-25% ten opzichte van de bezoekersaantallen van vorig jaar (3905). Tevens melden ze dat de veel meer bedrijfsgericht zal worden en zich meer zal  richten op een gevarieerder segment van bedrijfsfuncties binnen de industrie.

Beeld: ©Pexels.com

Framtidens livsmedel

Dit is een branchebreed forum dat de mogelijkheden van de toekomst binnen de voedingsindustrie belicht - van aarde tot tafel. Deze beurs richt zich op kant-en-klare levensmiddelen die innovatief, gezond en milieuvriendelijk geproduceerd zijn.

Aandachtsgebieden:
voeding;
dranken;
ingrediënten.

Livsmedelsproduktion och FoodTech

Dit is een evenement voor commerciële keukens, catering en industrie. Deze beurs presenteert nieuwe mogelijkheden voor bedrijven in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie met betrekking tot de automatisering van hun processen. Het laat ook zien hoe digitale transformatie in het proces kan worden geïmplementeerd om het nog efficiënter te maken met behoud van een lage impact op het milieu.

Focusgebieden:
automatisering, duurzaamheid & energie;
onderzoek & ontwikkeling;
veiligheid & analyse;
digitalisering;
procestechniek;
logistiek & distributie;
verpakking.

Beeld: ©Renske Nijland
Beeld: ©Renske Nijland
Impressie beurs
Beeld: ©Renske Nijland
Impressie beurs

Meer informatie is te vinden op de website English - Framtidens Livsmedel op LinkedIn (4) Post | LinkedIn of via de landbouwafdeling (voor de landen Denemarken, Noorwegen en Zweden) van de Nederlandse Ambassade te Kopenhagen, het emailadres is kop-lnv@minbuza.nl