23 november Vlaams-Nederlandse inspiratiedag “Samenwerken aan lekkere en evenwichtige voeding voor iedereen”

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Oud Sint-Jan, Brugge

Vlaams minister Hilde Crevits (Welzijn, Volksgezondheid, Gezin) en vertegenwoordigers van het Nederlands Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zullen aanwezig zijn.

Het landbouwkantoor van de Nederlandse Ambassade te België werkt mee aan het programma van het event, dit in het kader van de structurele grensoverschrijdende samenwerking tussen NuHCaS en Nutrition2Health.

Deelname is gratis, maar inschrijving is noodzakelijk.

Voor meer informatie, het programma en inschrijving, klik hier

Vlaams-Nederlandse samenwerking op het gebied van gepersonaliseerde voeding

Reeds verschillende jaren stimuleert het landbouwkantoor in Brussel de kennisuitwisseling tussen Nederland en Vlaanderen op het vlak van voedselinnovaties voor de zorgsector. In Vlaanderen is het platform NuhCaS de drijvende kracht achter het verbinden van de thema's voeding en gezondheid. Inmiddels is NuHCaS een samenwerking aangegaan met het Nederlandse Nutrition2Health voor het opstellen van een actieplan voor het invoeren van een gepersonaliseerd voedingsbeleid in zorginstellingen.