20 september AgriTech Nordic, Steinkjer (Noorwegen)

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Steinkjer, Noorwegen

Skolegata 22
7713 Steinkjer
Noorwegen

Steinkjer ligt ten noorden van Trondheim, ca. 2 uur met de trein.

Op AgriTech Nordic komen vernieuwers, investeerders en veranderaars in de Scandinavische regio samen. De beurs heeft de focus op het bijdragen aan innovatie en nieuwe technologie de landbouw, bosbouw- en aquacultuursector in de regio Trøndelag kruist.

Beeld: ©AgriTechNordic

De organisator wil met deze beurs een basis leggen voor het ontwikkelen van een netwerk van regionale en internationale spelers door te werken aan het opzetten van levende laboratoria, testarena's voor technologie en een mentor- en acceleratorprogramma voor ondernemers. Een ruimte voor de financiers van nieuwe industriële bedrijven in de agrosector, waar investeerders samenkomen en kansen en cases rondom investeren bespreken, is ook aanwezig.

Beeld: ©AgriGTechNordic

Dit jaar zal Professor Erik Pekkeriet, Program manager Agro Food Robotics Wageningen University, één van de sprekers op de beurs zijn. Meer informatie over Professor Pekkeriet kunt u vinden op zijn LinkedIn-profiel: Erik Pekkeriet | LinkedIn

Meer informatie is te vinden op de website Home (agritechnordic.com) of via de landbouwafdeling van de Nederlandse Ambassade te Kopenhagen (Voor de landen Denemarken, Noorwegen en Zweden), het emailadres is kop-lnv@minbuza.nl