09 juli Innovatiemissie VK: Robotisering en digitalisering Open Teelt groente en fruit

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Verenigd Koninkrijk, East Malling

East Malling
New Road
East Malling
ME19 6BJ Kent

Bent u actief op het gebied van robotisering en digitalisering in de open teelt en fruit sector? Heeft u interesse om samen met partners uit het Verenigd Koninkrijk aan innovatieve oplossingen te werken? Ga dan mee met de innovatiemissie naar het Verenigd Koninkrijk van 10 tot en met 13 juli 2023.

Wat levert deelname aan deze missie u op?

Met de missie krijgt u de kans om:

  • inzicht te krijgen in het ecosysteem, innovatieve ontwikkelingen en kansen in de open teelt van groente en fruit in het VK;
  • trends en kansen te verkennen voor (publiek-private) samenwerking op het gebied van technologische innovatie tussen uw kennisinstelling of bedrijf en kennisinstellingen en bedrijven in het VK;
  • Innovatieve kennis en technologie van uw organisatie koppelen aan de marktkansen in het VK.

Kosten

De kosten voor deelname aan de innovatiemissie zijn € 250 per persoon exclusief btw. Hierbij is inbegrepen: deelname aan het gezamenlijke programma, transfers van en naar programmaonderdelen en lunch en diners als deze in het programma staan. Deelname is exclusief reis- en verblijfskosten, alle individuele kosten en mogelijke kosten voor een matchmaking (dit wordt in een later stadium bepaald).

Meer informatie/aanmelden

Voor meer informatie of  als u zich wilt aanmelden kunt u naar de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)