14 januari Polagra Premiery (Nederlands Paviljoen)

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Polen / Poznań

Międzynarodowe Targi Poznańskie (MPT) is de eigenaar van 212.5 ha gebied, inclusief het tentoonstellingsgebied 17 ruime paviljoenen en een openluchtruimte voor 2.000 auto's. Het centrum bevindt zich in het centrum van Poznań in de directe omgeving van het trein station.

Polagra Premiery is een tweejaarlijkse terugkerende vakbeurs die voor de 9de keer wordt georganiseerd in de stad Poznań. Het is de belangrijkste tentoonstelling voor Poolse en buitenlandse agrarische technische merken. De beurs richt zich op innovatieve oplossingen en modernisering van de agrarische sector, waaronder, veehouderij, landbouwmachines, post-harvest, uitgangsmateriaal, gewasbescherming, advies, logistiek en stallen- en kassenbouw.

Polagra Premiery

Nederlands Paviljoen

Zoals ook de afgelopen keren zetten we in op de realisatie van een Nederlands Paviljoen bij deze vakbeurs. Het Nederlands Paviljoen wordt georganiseerd door het World Trade Centre Twente, in samenwerking met de Landbouwraad in Warschau en het Ministerie van LNV. Nederlandse bedrijven kunnen hier aan deelnemen. 

Lees hier verder