25 november Business Day Frankrijk 2021 - Agrofood

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie online

Bent u geïnteresseerd in zakendoen in Frankrijk of doet u daar al zaken mee? Kom dan ook naar de Business Day Frankrijk op 25 november 2021 en ontdek wat dit land uw bedrijf (nog meer) kan bieden. We gaan focussen op uw zakelijke kansen in Noord-Frankrijk op het gebied van Agrofood, HighTech Systems and Materials (HTSM) en Life Science & Health.

Tijdens het event maakt u kennis met experts en professionals uit Frankrijk en Nederland en hoort u meer over het zakendoen in Frankrijk. Meld u nu aan en reserveer een plek in uw agenda voor dit unieke evenement!

Volop kansen in Noord-Frankrijk

Met een exportmarkt van € 40 miljard per jaar, is Frankrijk al lange tijd een van de belangrijkste zakenpartners van Nederland. Vooral Noord-Frankrijk is interessant voor Nederlandse ondernemers. Niet alleen door de gunstige ligging ten opzichte van Nederland en de zeer goede infrastructuur, maar ook doordat er mooie zakelijke kansen ontstaan door de investeringen van de lokale overheid.

De sectorstudie Noord-Frankrijk laat zien waar de concrete kansen zijn voor Nederlandse ondernemers. Frankrijk – in het bijzonder de Hauts-de-France regio – biedt Nederlandse ondernemers volop kansen in bijvoorbeeld Agrofood, Life Science & Health en HTSM. Ook duurzame mobiliteit en eHealth zijn een bron van zakelijke mogelijkheden. Laat u hierover informeren tijdens de Business Day Frankrijk.

Kom naar de presentatie van het kansenrapport Noord-Frankrijk en ontdek waar uw zakelijke kansen liggen.

Goed voorbereid de Franse markt op

Tijdens de Business Day Frankrijk maakt u samen met andere ondernemers kennis met het zakendoen in Frankrijk. Van Franse en Nederlandse experts krijgt u tips over ondernemen in Frankrijk. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Welke aanpak werkt het beste op de Franse markt?
  • Wat zijn de do's-and-don'ts in de Franse zakencultuur?
  • Is het nodig om met een Franse partner te werken?
  • Welke kansen zijn er voor duurzame en innovatieve oplossingen in Agrofood, Life Science & Health en HTSM?
  • Hoe kan de Nederlandse overheid u helpen bij uw activiteiten op de Franse markt?

Na het bezoeken van de Business Day Frankrijk gaat u goed voorbereid de Franse markt op. Tijdens de Business Day spreekt u met onze collega's van de Nederlandse ambassade, consulaten-generaal en het economische buitenlandnetwerk in Frankrijk. Zij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast krijgt u de gelegenheid om in contact te komen met collega-ondernemers en mogelijke zakenpartners.

Voor wie?

Business Day Frankrijk 2021 is interessant voor ondernemers en bedrijven die de Franse markt willen betreden of daar willen groeien.

Het programma

Laat u tijdens de Business Day Frankrijk informeren en inspireren door lokale en Nederlandse experts. Na de netwerklunch en plenaire sessie kunt u meedoen met een van de thema-sessies. Ook kunt u 1-op-1 gesprekken voeren met andere ondernemers en de aanwezige organisaties.

Bekijk het volledige programma

Deelname en kosten

Meld u aan. Deelname is gratis. De uiterste aanmelddatum is 22 november.

Volg RVO op LinkedIn, Twitter of via de wekelijkse nieuwsbrief van RVO voor algemene informatie over internationaal zakendoen. Voor meer informatie over Frankrijk en de kansrijke sectoren in dat land, ga naar de landenpagina Frankrijk of neem contact met ons op.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met het organiserende team van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO):

Mihill Luli, RVO
Business Development Coach
E: mihill.luli@rvo.nl

Corka Scheeringa, RVO
Business Development Coach
E: corka.scheeringa@rvo.nl

Joyce van Elck, RVO
Business Development Liaison Events
E : joyce.vanelck@rvo.nl

Organisatie

RVO organiseert de Business Day Frankrijk voor het ministerie van Buitenlandse Zaken, in samenwerking met het economische buitenlandnetwerk in Frankrijk en Trade and Innovate NL.

Mogelijk gemaakt door Trade and Innovate NL

Trade and Innovate NL is een landelijk netwerk van publieke organisaties dat Nederlandse ondernemers verbindt, met elkaar en met opdrachtgevers uit het buitenland. Samen bundelen we de krachten van publieke organisaties om ondernemers beter te ondersteunen op internationale markten.

Trade and Innovate NL organiseert evenementen, vooral gericht op en in Azië, Noord-Amerika en Europa. Een van de focusthema's daarbij is Smart Cities.

Lees meer op de website van Trade and Innovate NL

Business Day Frankrijk