09 maart Foodex Japan 2021 - Holland Paviljoen

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Japan, Tokio

Makuhari Messe

Ondanks de coronavirus pandemie gaat de meest bekende vakbeurs voor voedselproducten in Azië, de Foodex Japan 2021, in hybride vorm door.

De Foodex 2021 wordt dit jaar gehouden van 9 t/m 12 maart a.s. in de Makuhari Messe. Zo’n 800 buitenlandse bedrijven en 500 Japanse bedrijven doen mee aan de beurs, w.o. 13 Nederlandse bedrijven in het Holland Paviljoen.

Vanwege de Japanse inreisbeperkingen namen de Nederlandse bedrijven virtueel deel en werden op de stand door een professioneel verkoopteam vertegenwoordigd. Het Holland Paviljoen wordt dit jaar georganiseerd door Export Partner B.V. De Nederlandse deelname staat in een lange traditie van al meer dan 45 jaar.

Meer informatie incl. een lijst van de exposanten van het Holland Paviljoen: 

https://www.agroberichtenbuitenland.nl/landeninformatie/japan/nieuws/2021/03/04/foodex-japan-2021

Foodex Japan