18 mei Leer zakendoen in Japan tijdens 'Get ready for Japan'

Activiteitendata
-
Japan

Wilt u ondernemen in Japan, of doet u daar al zaken? Met de training 'Get ready for Japan' bent u beter voorbereid op de Japanse markt. Volg de training van 18 tot en met 29 mei 2020 in Japan. 

'Get Ready for Japan' leert u begrijpen hoe u zakendoet in Japan. Het programma bestaat uit een combinatie van lezingen, casestudies, onderhandelingsrollen met Japanse managers en bedrijfsbezoeken.

Programma

  • U doet kennis op over de Japanse bedrijfsomgeving, bedrijfspraktijken en persoonlijke communicatie in Japanse stijl. Hierdoor weet u wat de juiste manieren zijn om succesvol zaken te doen in Japan.
  • U leert hoe het besluitvormingsproces werkt binnen Japanse bedrijven. Hierdoor begrijpt u meer over de Japanse onderhandelingsstijl en hiërarchie.
  • U leert hoe u de relaties met uw Japanse klanten versterkt. En u weet hoe u makkelijker contact legt met toekomstige Japanse klanten.

Doelgroep

De training is bedoeld voor Europese managers die zakendoen met Japan, of interesse hebben in de Japanse markt.

Kosten

Het EU-Japan Centre betaalt de kosten voor de training zoals sprekerskosten, zaalhuur en transfers voor bedrijfsbezoeken voor deelnemers uit het mkb.

U betaalt uw reis en verblijf. En u betaalt een borg van € 1.200. Deze borg is voornamelijk een garantie dat u daadwerkelijk deelneemt. Zodra de training is afgelopen, vult u een online enquête in. Als de enquête is ontvangen, krijgt u uw borg terug.

Mkb-deelnemers kunnen gebruikmaken van een subsidie van € 1.200. Niet-mkb-deelnemers betalen € 1.200.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via website van het EU-Japan Centre. Dit kan tot en met 13 februari 2020. Meld u snel aan, want er is plaats voor maximaal 14 deelnemers.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Get ready for Japan? U vindt alle informatie op de website van het EU-Japan Centre.

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.