20 augustus Aqua Nor

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Noorwegen, Trondheim

Aqua Nor is een beurs voor de aquacultuursector die van 20 augustus tot en met 23 augustus gehouden wordt in Trondheim, Noorwegen. Aqua Nor is de grootste beurs over aquacultuurtechnologie ter wereld, aldus de organisatie zelf.

©Aqua Nor

Op de beurs worden de laatste technologieën op het gebied van aquacultuur gepresenteerd. De onderwerpen zijn bijvoorbeeld voeding en voedingsregimes, het meten van biomassa, netten, veiligheidsuitrusting, vaccinaties e.d.

Behalve de beurs worden er op Aqua Nor ook een reeks seminars, lezingen en debatten gehouden. Verder zijn er sociale arrangementen waar genetwerkt kan worden met contacten en klanten. Het programma van de vorige editie van Aqua Nor in 2017 alsmede een lijst van de exposanten destijds zijn te vinden op de website.

Aqua Nor wordt al sinds 1979 georganiseerd. Volgens de organisatie zelf trekt Aqua Nor de laatste jaren zo'n 20 000 bezoekers uit 76 verschillende landen.

Zie de website van Aqua Nor voor meer informatie (in het Engels). Bedrijven of instanties kunnen zich hier al aanmelden voor een stand. Bezoekers kunnen van tevoren online een kaartje kopen.