09 maart International Symposium on Cut Flowers

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Tehran , Iran

University of Tehran

Het ISCF 2019 (Internationaal Symposium over snijbloemen) wordt gehouden in Teheran, Iran van 9 tot 12 maart 2019. Het is ons een groot genoegen om dit symposium te mogen houden en we willen u graag uitnodigen om deel te nemen aan dit symposium in Teheran, de hoofdstad van Iran onder auspiciën van de International Society for Horticultural Sciences (ISHS).

De plenaire lezingen worden gegeven door vooraanstaande wetenschappers op diverse gebieden met betrekking tot snijbloemen, waaronder fysiologie, biotechnologie, fokken, broeikasbeheer, kastechnologie, klimaatbeheersing, voeding, fotosynthese, naoogst, marketing en alle andere zaken met betrekking tot snijbloemen.
Dit evenement is een geweldige kans om onderzoekers, academici, studenten, kwekers, technici en andere professionals in de snijbloemenindustrie bij elkaar te brengen om kennis en ideeën te delen, en om de stand van de techniek en toekomstperspectieven voor het verbeteren en ontwikkelen van knippen te bespreken. productie en marketing van bloemen.

Teheran is de grootste producent van snijbloemen in het Midden-Oosten. Met een bevolking van ongeveer 8,8 miljoen in de stad en 15 miljoen in zijn grotere grootstedelijk gebied, is het de dichtstbevolkte stad in Iran en West-Azië en heeft het op een na grootste stedelijke gebied in het Midden-Oosten. Teheran, als een van de belangrijkste toeristische bestemmingen, heeft vele musea en toeristische attracties.
University of Tehran is de oudste moderne universiteit van Iran en wordt de bijnaam gegeven als de moeder van Iran. Het is het symbool van het hoger onderwijs in Iran en de toelating tot de universiteit is zeer competitief en is beperkt tot de beste procent van de studenten die slagen voor het nationale toelatingsexamen dat jaarlijks wordt afgenomen door het ministerie van Wetenschap, Onderzoek en Technologie.

Ga voor meer informatie naar International Symposium on Cut Flowers Website

Symposium on Cut Flowers
Beeld: ©Symposium on Cut Flowers Organizer