East-South Africa Agri Forum 2023 en Sprekersdag met landbouwraden

Op 6 juni vindt het East-South Africa Agri Forum plaats in Wageningen. Het wordt georganiseerd door NABC samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Oost NL / GO4EXPORT, en de Landbouwraden van de Nederlandse ambassades in Ethiopië, Oeganda en Rwanda, Kenia en Tanzania en Zuid-Afrika.  Aansluitend vindt op 7 juni in Utrecht de Sprekersdag landbouwraden plaats waarvoor u zich kunt aanmelden voor 1-op-1 gesprekken met bovengenoemde landbouwraden.

Forum

De landbouwsectoren in deze landen groeien snel, zowel voor de lokale en regionale markt als voor export. De groeiende vraag naar duurzaam en kwalitatief hoogwaardig voedsel biedt ook veel kansen voor Nederlandse bedrijven. Er is veel vraag naar Nederlandse kennis, expertise en input in de tuinbouw- en veeteeltsector.

Tijdens dit forum zullen de Landbouwraden, de Nederlandse private sector, kennisinstellingen en NGO’s informeren over de marktkansen op het gebied van tuinbouw en veeteelt in deze landen. De Landbouwraden zullen u op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame landbouw en de vraag vanuit de lokale private sector en overheden.

Locatie: Omnia gebouw, Wageningen Campus

Waarom deelnemen?

Deelname biedt u de mogelijkheid om:

  • Inzicht te krijgen in de marktkansen in Oost- en Zuid Afrika.
  • In contact te komen met de Landbouwraden die u zullen informeren over de plannen voor de komende jaren.
  • Kennis te maken en uit te wisselen met andere Nederlandse bedrijven die actief zijn of interesse hebben in de landbouwsector in Oost- en Zuid Afrika.
  • In contact te komen met partners zoals de RVO, Oost-NL, kennisinstellingen en NGO’s.
East-South Africa Agri Forum 2023

Sprekersdag met landbouwraden op 7 juni

Als onderdeel van het East-South Africa Agri Forum organiseert NABC in nauwe samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en de Landbouwraden van de Nederlandse Ambassades in Ethiopië, Oeganda, Kenia en Zuid-Afrika op 7 juni een Sprekersdag.

Locatie: WTC, Stadsplateau 7, Utrecht

Maak gebruik van deze exclusieve gelegenheid om individuele gesprekken van 30 minuten te voeren met de volgende Landbouwraden:

• Niek Bosmans, Landbouwraad voor Zuid-Afrika op de Nederlandse Ambassade in Zuid-Afrika.
• Emiel Mulder, Landbouwattaché op de Nederlandse Ambassade in Zuid-Afrika.
• Bart Pauwels, Landbouwraad voor Kenia en Tanzania op de Nederlandse Ambassade in Kenia.
• Meeuwes Brouwer, Landbouwraad voor Ethiopië op op de Nederlandse Ambassade in Ethiopië
• Frank Buizer, Landbouwraad voor Oeganda en Rwanda op de Nederlandse Ambassade in Oeganda.

Informatie en registratie

Lees meer over beide event, het programma en de sprekers en hoe u zich kunt aanmelden