Deelnemers gezocht: Foodex Japan 2023 – Nederlands Paviljoen (7-10 maart 2023)

Van 7 t/m 10 maart a.s. vindt de 48ste International Food and Beverage Exhibition (Foodex Japan 2023) plaats in Tokyo Big Sight. De Foodex is de grootste handelsbeurs voor voedselproducten en drank in Azië, met ca. 80.000 bezoekers.

De uitbraak van COVID19 heeft het voor het bedrijfsleven moeilijk gemaakt om hun producten bekendheid te geven, hun netwerken uit te breiden en nieuwe handelspartners te vinden. Volgend jaar vindt de beurs voor de eerste keer in drie jaar weer fysiek in levende lijve plaats.

Foodex blijft een trekpleister voor professionele inkopers die op zoek zijn naar nieuwe producten, waarnaar de vraag door consumenten nog steeds omhoog gaat. Export Partner B.V. organiseert het Nederlandse paviljoen voor het Nederlands bedrijfsleven.

De Nederlandse Ambassade in Tokio is op het Paviljoen aanwezig, als vertegenwoordiger van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, om de Nederlandse inzet voor een sterke duurzame landbouw te presenteren en de laatste trends in de Nederlandse voedselindustrie onder de aandacht te brengen, o.a. de aanpak van duurzame voedselproductie, dierenwelzijn, eiwittransitie, en inspanningen voor harmonie tussen landbouw en natuur.

Bent u geïnteresseerd in deelname aan het Paviljoen, neem dan z.s.m. contact op met Export Partner:

Deelname-informatie en inschrijving: klik Brochure Foodex Japan 2023 - Nederland Paviljoen 

Daan Busscher
Email: daan@exportpartner.com
T. +31 (0)30 - 293 64 75
M. +31 (0)6 - 24 16 90 17

Foodex
Nederlandse Business Lounge bij Foodex Japan 2022