Ecomondo Rimini, Italië - dit jaar weer in fysieke vorm

Nederlandse MKB bedrijven uit de circulaire economie sector, dit is je kans! Wil je exportactiviteiten naar Italië initiëren of uitbreiden? Dan nodigen wij je van harte uit deel te nemen aan de belangrijkste Italiaanse cleantech beurs Ecomondo, van 26-29 oktober in Rimini.

Ecomondo in Rimini

Van 26 t/m 29 oktober zal in Rimini wederom de ‘Ecomondo’ plaatsvinden. Bedrijven uit de cleantech sector, van afvalverwerking en waterzuivering tot duurzame energie en smart cities zijn aanwezig op deze internationale vakbeurs. In 2019 trok de beurs ruim 100.000 bezoekers en 1.300 exposanten (+24% toename buitenlandse exposanten t.o.v. 2018). In 2020 heeft de pandemie fysieke deelname aan de beurs onmogelijk gemaakt, maar dit jaar gaat de beurs weer in fysieke vorm door.                                                                                 

Nederlandse collectieve inzending en lounge

Het Nederlands Consulaat-Generaal in Milaan en de Ambassade in Rome organiseren een Nederlandse collectieve inzending. Deze wordt ondersteund door de RVO en uitgevoerd in samenwerking met de Nederlandse sectororganisaties Water Alliance en ENVAQUA.

Er zal een gezamenlijke NL lounge worden neergezet als ontmoetingsplek waar beursbezoekers en Italiaanse counterparts Nederlandse bedrijven kunnen ontmoeten, waar business afspraken gemaakt kunnen worden en presentaties georganiseerd zullen worden.

Matchmaking en netwerk

Naast de gezamenlijke lounge worden in samenwerking met de sectororganisaties matchmaking en een netwerkmoment aangeboden.

Deelname aan de NL Lounge is gratis. Voor meer informatie en aanmelding: mil-ea@minbuza.nl

Deadline inschrijving: 06 augustus 2021