Green City Ukraine - market report

In Oekraïne komt steeds meer aandacht voor groene plekken maken in de stad. Dit uitgebreide Engelstalige rapport beschrijft de ontwikkelingen, kansen en drempels in deze sector. Verschillende publieke en private spelers komen aan bod. Ook geeft het rapport praktische informatie en tips om deze Oekraïense markt te betreden.

Green city Ukraine

This market study has been commissioned in the framework of the Governmental Program Partners for International Business (PIB) and initiated by the Netherlands Embassy in Ukraine and the Netherlands Enterprise Agency (RVO) with the aim of increasing cooperation of Dutch suppliers of horticulture and planting materials, as well as Dutch landscape architects and sector suppliers with active participants in the Ukrainian public and private urban greening sector.

READ THE REPORT