Matchmaking op tuinbouwbeurs VIBE SIVAL in Angers, Frankrijk

Bent u op zoek naar nieuwe internationale zakenpartners in de tuinbouw en tuinbouwproducten? Kom dan naar de vakbeurs VIBE SIVAL in Angers, Frankrijk. Hier vindt op 14 januari 2020 het internationale matchmakingevenement van Enterprise Europe Network plaats. U kunt zich tot uiterlijk 9 januari 2020 aanmelden.

Vegepolys Valley

De Franse stad Angers, gelegen in de Loirevallei, is al 2 eeuwen het centrum van bedrijvigheid, onderzoek en innovatie in de tuinbouw. Het is de thuisbasis van het cluster VEGEPOLYS VALLEY en van het Europese kantoor voor de bescherming van plantendiversiteit. Dit is een uitstekende plek voor de tuinbouwbeurs.

Voel de vibe

Met zo'n 660 standhouders en naar verwachting 24.000 bezoekers wordt de vakbeurs VIBE SIVAL ook in 2020 weer een hoogtepunt op de jaaragenda. Op dit Vegepolys Valley Inernational Business Event dat plaats vindt van 14 t/m 16 januari 2020 ontmoet u professionals uit meer dan 20 landen, kunt u kennis uitwisselen en ideeën opdoen.

Deelname matchmaking

Het matchmakingevenement op 14 januari brengt u in korte tijd op het spoor van nieuwe zakelijke kansen en contacten. Om deel te nemen doet u het volgende:

  • Meld u aan vóór 9 januari.
  • Maak een kort profiel van uw organisatie en geef aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of wilt aanbieden.
  • Op basis van de online profielen weet u wat andere partijen vragen en aanbieden. Voorafgaand aan het evenement boekt u afspraken in met de partijen die voor u interessant zijn. Ongeveer 1 week voor de bijeenkomst ontvangt u uw gespreksschema.
  • De gesprekken duren maximaal 30 minuten. U kunt dus met meerdere potentiële klanten of partners spreken over commerciële of technologische samenwerking. Zo haalt u het maximale uit uw beursbezoek.

Kosten

Deelname aan de beurs is gratis bij voorregistratie. Deelname aan de matchmaking is ook gratis. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Meer weten?

Alle overige informatie vindt u op de website van de beurs. Hier vindt u ook het programma.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:
Annemarie Destrée, RVO.nl-adviseur Agrofood bij Enterprise Europe Network Nederland
E: annemarie.destree@rvo.nl

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.