Brand new Holland Paviljoen op de FHA Food & Beverage Singapore 2020

In navolging op het succes van eerdere edities organiseert de NEC ook in maart/april 2020 weer een Holland Paviljoen op de FHA Singapore, en dit maal met een compleet vernieuwd design. Het vernieuwde Holland Paviljoen, nu met nog meer zichtbaarheid en body, zal zeker één van de eyecatchers zijn van de grootste Food & Hotel beurs in ZO-Azië - Singapore.

Wereldwijd krijgt deze beurs veel aandacht en vanwege grote interesse in deze beurs heeft de organisatie besloten de FHA Singapore in twee verschillende beurzen op te splitsen: de FHA HoReCa (3-6 maart 2020) en de FHA Food & Beverage (31 maart-3 april 2020).

  • 90.000 m2 aan beursoppervlak
  • Meer dan 48.000 bezoekers uit 100 verschillende landen
  • Meer dan 2.000 standhouders uit 70 landen en regio´s
  • 54 nationale paviljoens met het vernieuwde Holland Paviljoen als eyecatcher!
  • World-class wedstrijden en randactiviteiten
  • Top conferenties, seminars en masterclasses
  • Sterke betrokkenheid van de Nederlandse Ambassade in Singapore
Holland Paviljoen NEC

Wilt u deelnemen met één van de laatste beschikbare stands binnen het Holland Paviljoen op de FHA Food & Beverage van 31 maart - 3 april? Dan helpt de verantwoordelijke Projectmanager Daan Busscher u graag verder! Voor vragen over deze beurs en/of andere Azië activiteiten bent u bij Daan ook in goede handen.